O nama

Naša priča

Boutique Hotel Mirari nastao je iz vizije da se stvori utočište u kojem se gosti mogu diviti ljepoti svog okruženja i iskusiti gostoprimstvo bez premca. Naziv ‘Mirari’ potječe od latinske riječi koja znači ‘čuditi se’ ili ‘diviti se’, što sažima našu predanost da svakom gostu pružimo izvanredno iskustvo koje ga ostavlja u čudu. U Boutique Hotelu Mirari vjerujemo u snagu personalizirane njege i pažnje. Od trenutka kada kročite kroz naša vrata, obavijeni ste atmosferom topline i čuda. Naš tim je posvećen osiguravanju da svaki aspekt vašeg boravka bude prilagođen vašim željama, omogućujući vam da se opustite, pomladite i uživate u ljepoti vašeg okruženja. Dođite i otkrijte čari Boutique Hotela Mirari, gdje je svaki trenutak prilika za čuđenje i divljenje.

Zašto ćete voljeti Boutique Hotel Mirari

Bazen, parna kupelj, sauna
Uronite u opuštanje u hotelu Mirari uz naš luksuzni bazen, pomlađujuću parnu kupelj i okrepljujuću saunu. Bilo da tražite osvježavajuće plivanje, paru za detoksikaciju ili mirno iskustvo u sauni, naši wellness sadržaji obećavaju revitalizaciju vaših osjetila.
Izvanredan dizajn hotela inspiriran prirodom
Doživite sklad između moderne udobnosti i prirodne ljepote u hotelu Mirari. Naš izvrstan hotelski dizajn crpi inspiraciju iz okolnih krajolika, uključuje organske elemente i zemljane tonove kako bi stvorio spokojan ambijent koji odjekuje mirom prirode.
Besplatan brzi bežični internet
Ostanite povezani bez napora tijekom svog boravka u hotelu Mirari uz besplatan brzi bežični pristup internetu. Bilo da nadoknađujete posao ili dijelite svoje nezaboravne trenutke s voljenima, naša besprijekorna povezanost osigurava da ste uvijek povezani sa svijetom.
Mirari restoran & bar
Prepustite se kulinarskim užicima i opustite se sa stilom u restoranu i baru Mirari. Uživajte u ugodnom nizu jela napravljenih od lokalnih namirnica, upotpunjenih širokim izborom pića. S toplim ambijentom i besprijekornom uslugom, naš restoran i bar nude doista nezaboravno iskustvo objedovanja.