Destinacija

ACI Marina

Doživite vrhunac uglađenog života s pogledom na ACI Marinu, nautički raj na Jadranu. Iz svoje hotelske sobe možete uživati u privatnom pogledu na svoj brod, stvarajući nezaboravne trenutke uz panoramske vidike marine, obale grada i povijesnih znamenitosti. Ostanite s nama i otkrijte čaroliju ovog posebnog kutka na Jadranskoj obali.

Dioklecijanova palača

Uplovite u fascinantan svijet antičkog Rima u predivnoj Dioklecijanovoj palači. Ova izuzetno sačuvana palača iz 4. stoljeća pruža dubok uvid u raskošan život rimskih careva. Sastavni dio UNESCO-ve svjetske baštine, palača oduševljava besprijekorno očuvanom rimskom arhitekturom, doživljajem antičkog rimskog carskog života te prilikom za razgledavanje jednog od najkompletnijih ostataka rimskih palača.Dok istražujete dvorane, hramove i podzemlje palače, osjetit ćete se kao da ste se zaputili na uzbudljivo putovanje kroz vrijeme. Palača Vam pruža neusporedivu priliku da zamislite luksuzne životne stilove rimskih vladara prije više od 1.700 godina.

Plaže i brdo Marjan

Idealna pozicija duž Zapadne obale i brda Marjan stvara ambijent za zdrav život i aktivan odmor. Smješten uz netaknutu obalu i zelene krajolike,brdo Marjan, nazvan s ljubavlju „Pluća grada,“ poziva Vas da istražite njegovu prirodnu ljepotu. Otkrijte plaže s kristalno čistim vodama, savršenim za plivanje i ronjenje, te slikovite staze za planinarenje i panoramske poglede koji će Vam oduzeti dah.