Sauna

Pružite svom tijelu i duši osvježavajući doživljaj u našoj sauni i turskoj kupelji, stvorite trenutke potpune relaksacije.

U Boutique Hotelu Mirari, pružamo jedinstveno iskustvo usmjereno prema Vašem zdravlju i blagostanju, prilagođeno Vašim specifičnim potrebama.Svaki trenutak postaje dragocjen ritual, a toplina sauna postaje neodoljiva pozivnica za opuštanje tijela

U našoj sauni ne nudimo samo prostor za opuštanje, već priliku za duboko pročišćenje tijela i uma. Zdravlje je naša misija, a sauna igra ključnu ulogu u podržavanju tog cilja. Toplina saune potiče cirkulaciju krvi i pomaže u eliminaciji toksina kroz znojenje. Osim fizičkih dobrobiti, sauna također pruža mentalno opuštanje, smanjuje stres i poboljšava san.

U skladu s našom posvećenošću cjelovitom dobrostanju, naša sauna je dizajnirana da pruži iskustvo koje će Vas potaknuti na usvajanje zdravih životnih navika. Ovdje možete pronaći tišinu i mir, gdje se brige svakodnevnog života gube, a tijelo i um dobivaju priliku za revitalizaciju.

Parna kupelj
Doživite duboko opuštanje i opustite se od svakodnevnog stresa u posebnoj parnoj kupelji naše saune, osmišljenoj za poticanje cirkulacije i osvježenje tijela i uma. Prepustite se aromatičnim esencijama i toplini koja vas obavija dok se potpuno opuštate u našoj luksuznoj parnoj kupelji.
Sauna
Uronite u mir i pomlađivanje unutar spokojnih granica naše saune. Neka blaga toplina otopi napetost dok vas mirisna para obavija, pružajući umirujući bijeg od dnevnih zahtjeva.