DOBRODOŠLI U HOTEL MIRARI

Escape into the Croatian welcome

Otkrijte povijesni duh Splita u našem luksuznom boutique hotelu, gdje svaki trenutak nosi notu sofisticiranosti i kulturnog šarma.

Šetajte kroz živopisne gradske ulice, istražite blistavu marinu i upijte umjetničku energiju koja oblikuje ovaj antički grad. Smješteni u samom srcu grada, redefiniramo umjetnost gostoprimstva, nudeći potpuno iskustvo koje spaja šarm grada s modernim luksuzom.

 

Obavijest: Ljubazno obavještavamo naše goste da se u blizini našeg hotela izvode građevinski radovi. Molimo vas da budete sigurni da te aktivnosti nisu povezane s našim objektom. Ostajemo predani pružanju ugodnog i zadovoljavajućeg iskustva boravka.

POGODNOSTI DIREKTNE REZERVACIJE

Garantirano najbolja cijena

Sobe

U Boutique Hotelu Mirari otkrijte 15 raskošnih soba koje spajaju suvremeni luksuz i mediteranski šarm.

Kušajte čaroliju mediteranske kuhinje u Restoranu Mirari

Okusite mediteranske korijene s dozom suvremenog šarma. Uživajte u bogatoj kulinarskoj baštini i promišljenoj interpretaciju tradicionalnih okusa. Za one koji žele opušteno uživati u gastronomiji, naše opcije za brzi zalogaj pružaju istinsko zadovoljstvo okusa dok uživate na prostranoj terasi s bajkovitim pogledom. Zaokružite svoje putovanje u našem raskošnom baru i salonu, gdje Vas čeka paleta pažljivo odabranih pića kako biste obogatili svoje kulinarsko iskustvo.

Rooftop bar

Otkrijte atraktivni rooftop s kojeg se pruža panoramski pogled na Dioklecijanovu palaču, more i otoke, uz koktele i gurmanske zalogaje savršene za kraj uzbudljivog dana. Rooftop bar ultimativna je oaza za opuštanje, stvaranje nezaboravnih uspomena pod zvijezdama te idealno okruženje za organizaciju privatnih zabava, prošnji i drugih intimnih okupljanja, omogućavajući Vam da doživite posebne trenutke na vrhu grada.

Stojimo na raspolaganju za ekskluzivne događaje i posebne prigode, pružajući vam priliku da iskusite vrhunsku razinu našeg luksuznog smještaja. Za sve informacije o zakupu hotela, organizaciji događanja ili personaliziranim aranžmanima, molimo Vas da nas kontaktirate. Zajedno stvorimo nezaboravno iskustvo prema Vašim željama.

Sauna

Pružite svom tijelu i duši osvježavajući doživljaj u našoj sauni i turskoj kupelji, stvorite trenutke potpune relaksacije.

Lokacija